• Home
  • Trainingen
  • Voorstelling voor zorgprofessionals – donderdag 20 juni 2024
Aanbieding!

Voorstelling voor zorgprofessionals – donderdag 20 juni 2024

Oorspronkelijke prijs was: €59.00.Huidige prijs is: €29.00.

Als zorgprofessional sta je altijd ergens tussen in. Nooit sta je op jezelf. Je staat voortdurend tussen de vele regels, protocollen en budgetten in, en je worstelt met de eisen en verwachtingen vanuit ouders en het zorgsysteem. Je hart ligt bij de kinderen die je begeleidt, maar je voelt dat je ze niet altijd de zorg kunt bieden die je zou willen.

De dagelijkse realiteit voelt als een strijd – regels en protocollen die haaks staan op je gevoel van hoe je zinvolle zorg wilt geven, budgetten die je beperken in je aanpak, en ouders wier wensen je niet altijd kunt vervullen. De passie voor je vak brokkelt langzaam af en je raakt uitgeput. Je voelt je machteloos, alsof je het nooit goed genoeg doet.

Maar dit hoeft niet zo te zijn! Ik geloof dat je de vrijheid kunt terugvinden om te doen wat nodig is voor de kinderen, zonder gehinderd te worden door al die beperkende factoren. Je wilt de zorg kunnen bieden zoals jij dat voor ogen hebt, zonder voortdurend frustratie en stress te ervaren.

Op donderdag 20 juni bied ik een theatrale blikopener waarin ik je laat zien hoe je die vrijheid kunt creëren, ondanks alle regels en verwachtingen. Laat jij je frustreren door de beperkingen, of ga je juist op zoek naar mogelijkheden? Kom naar deze interactieve voorstelling en ontdek hoe je anders kunt handelen in deze uitdagende situaties.

Praktisch…
Wanneer: Donderdagavond 20 juni 2024
Aanvang: 19.30 uur.
Einde:      22.00 uur.
Locatie:    CulturA & Zo, de culturele huiskamer van Nootdorp

Je bent van harte welkom om samen met je collega’s te komen kijken.

Wie neem jij mee?

Ps. Kom je met je collega’s of je team?
Neem dan even contact met mij op voor een team-korting.
Dan krijg je meteen een factuur voor alle tickets.

19 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Voorstelling voor zorgprofessionals die werken met zorgintensieve kinderen

Donderdagavond 20 juni

19.30 tot 22.00 uur
CulturA & Zo, de culturele huiskamer van Nootdorp