Vind jij het lastig om voor de nodige rust na schooltijd te zorgen? 

templates kunnen daarbij helpen


Lees snel verder en maak gebruik van dit unieke aanbod!

Je kind komt thuis van school. Je ziet het al...een vol hoofd. Hoe ga je voorkomen dat hij ontploft?

Om je hierbij te helpen, heb ik 5 invultekeningen (templates) voor je gemaakt om samen met je kind (of je client) in te vullen op het moment dat zijn hoofd vol is of als hij niet weet wat hij kan doen.

Die tekeningen gaan je helpen om makkelijk voor rust na schooltijd te zorgen. Zo bezorg je jouw kind én jezelf een fijne middag.

Je bestelt de 5 templates voor slechts € 9,95 
ipv € 29,95

Na aankoop ontvang je een bevestigingsmail met daarin
een link om de templates met beschrijving voor gebruik te downloaden


Na school is het een drukte van belang. De kinderen komen thuis, willen allemaal hun verhaal doen. Tassen vliegen in het rond en jassen worden op de grond gegooid. Niet echt een rustige situatie voor jouw kind met autisme. Grote kans dat zijn hoofd op zo'n moment overloopt.

Hoe zorg je dan voor de nodige rust? Zodat je kind rustig zijn hoofd kan leegmaken, kan ontladen van alle indrukken van de voorbije schooldag? Om vervolgens heerlijk aan het spelen te gaan of huiswerk kan gaan maken?


Een goede manier om voor die rust te zorgen zijn templates. Dat zijn een soort van invultekeningen die je samen met je kind kunt invullen op het moment dat zijn hoofd vol zit of als hij niet weet wat ie moet doen. Dat hoeft niet perse getekend te worden. Je kunt gewoon schrijven!

Zo'n template geeft direct al de nodige houvast en structuur. Juist datgene waar jouw kind zo'n behoefte aan heeft!

Omdat ik jou en jouw kind die rust na schooltijd zo graag gun,  geef ik je direct en ter introductie een korting van € 20,- die je kunt besparen op mijn "Templates voor rust na schooltijd". Benieuwd hoe je heel gemakkelijk voor rust zorgt na schooltijd én je kind een fijne middag kan bezorgen? Bestel de 5 templates dan voor slechts € 9,95. Print ze uit én gebruik de templates keer op keer!


Ook benieuwd hoe je heel gemakkelijk voor rust na schooltijd zorgt?

bestel dan hier de templates met € 20 korting

(263 ouders en/of begeleiders gingen je al voor...)

Van € 29,95 nu voor € 9,95

Na aankoop ontvang je een bevestigingsmail met daarin
een link om de templates met beschrijving voor gebruik te downloaden

De 5 templates helpen een kind om:

  • zijn hoofd na schooltijd op een prettige manier leeg te maken. Door het template "Vol hoofd" samen in te vullen, krijgt je kind weer overzicht. Is je kind wat ouder? Dan kan hij het template misschien al zelf invullen.
  • te bedenken wat je kind allemaal zou kunnen doen met zijn vrije tijd na school. Het template " weekend brainstorm" helpt bij het invullen van vrije tijd; of dat nu na school of in het weekend is. Er is hier ook ruimte voor de "moetjes". 
  • de tijd na school te plannen. Wat moet er allemaal gebeuren en wat eerst en daarna? Alles in een overzichtelijk schema. 
  • school om bv de juf een handvat te geven hoe om te gaan met jouw kind in de context van school of juist in de thuis situatie.
  • grip te krijgen op iets wat je (oudere) kind dolgraag wil hebben of doen maar hiervoor nog niet voldoende zelfredzaam is. Je kind wil bv graag op de fiets naar school maar kent de verkeersregels nog niet zo goed. 

Van € 29,95 nu voor € 9,95

Over Mieke de Gunst 

Als moeder van een zoon met autisme weet ik als geen ander welke frustraties je dagelijks tegenkomt. Hidde is inmiddels 10 en het is nog regelmatig zoeken naar de juiste manier om met hem te communiceren. Wel heb ik gemerkt dat tekenen de communicatie flink verbetert.

Ik geef al jaren trainingen om mensen te leren hoe ze tekenen kunnen toepassen in de communicatie met anderen. Maar thuis tekende ik tot 5 jaar geleden eigenlijk nooit op die manier.

Tot ik op een dag dat ik stapelgek werd van Hidde. Hij bleef maar vragen of hij op de iPad mocht.

Uit pure frustratie tekende ik voor hem welke activiteiten er eerst zouden komen, voordat hij op de iPad mocht. Zo kon hij zien wat er zou gaan gebeuren en wanneer.

En toen gebeurde er iets ongelofelijks!

Hidde keek naar de tekening, zei “oké mama” en ging lekker zitten spelen. De rest van de middag heb ik hem niet meer over de iPad gehoord.

Dit moeten meer ouders en begeleiders ervaren, schoot er meteen door me heen. En zo is Tekenen & Autisme tot stand gekomen. Ik heb contact gezocht met autisme experts en heb inmiddels een hoop boeken gelezen over autisme. Die kennis en kunde heb ik verwerkt in mijn trainingen en gratis sessies.

Ik vind het iedere keer weer geweldig als een moeder die mijn training heeft gevolgd me vertelt dat haar kind ineens wel begrijpt wat-ie moet doen, nadat ze voor hem heeft getekend. Of een begeleider die eindelijk een doorbraak heeft kunnen maken met een client.

Van € 29,95 nu voor € 9,95

Copyrights © Tekenen&Autisme