voor ouders
Tekst

Cursus Teken het ochtendritueel

6 Lessen Easy

Over deze training

Afsluitend webinar

In dit afsluitende webinar kijk ik terug op de lessen (ofwel de dagen van de challenge) en geef ik nog een aantal tekentips. Helemaal onderaan deze pagina kun je ook het e-book met tekentips downloaden.

Bekijk de video en teken vooral mee! Het webinar duurt ongeveer een uur.

OPDRACHT

Aanbod voor de online training

Heb je de smaak van het tekenen te pakken? En wil je nog meer leren over het toepassen van het tekenen in de communicatie met kinderen met autisme? Dan kun je overwegen mee te doen met de online training Tekenen & Autisme.Aan het einde van het webinar vertel ik over de mogelijkheid om mee te doen aan de online training. Het aanbod wat ik in het webinar deed (meedoen met of zonder live workshop dag) is helaas niet meer geldig maar ik heb iets beters voor jou ;-)Als deelnemer van de cursus Teken het ochtendritueel kun je namelijk meedoen aan de online training voor slechts 149,- inclusief btw. Dit is inclusief 2 online coachsessies en een FB community

Voor meer informatie en aanmelden klik je hier >>

En nu zelf aan de slag!

Na alles wat je in deze online cursus geleerd hebt, kun je zelf aan de slag. Het is tijd om te gaan oefenen. Heel veel oefenen en jouw kind of de kinderen waar je mee werkt, laten wennen aan het tekenen. De teken bagage heb je nu nog de teken-meters maken.Ik wens je dan ook heel veel succes en bovenal plezier met het toepassen van het tekenen. 

Groeten, Mieke

Downloads bij deze les

Inhoud van de training

Alleen voor cursisten

Introductie

Alleen voor cursisten

Les 1 - eerst de basis

In deze eerste les gaan we bij het begin beginnen. Bekijk de video en teken vooral mee!
Daarna kun je aan de slag met de opdracht.

Alleen voor cursisten

Les 2 - van woord naar plaatje

In les 2  gaan we de basis die je geleerd hebt in les 1 gebruiken om symbolen te tekenen. Bekijk de video en teken vooral mee! Daarna kun je aan de slag met de opdracht.

Alleen voor cursisten

Les 3 - de ochtend stap voor stap

Nu je de basis van het tekenen in de vingers hebt en hebt nagedacht over jouw gewenste ochtendritueel, is het tijd voor de volgende stap. In deze les gaan we stap voor stap het ochtendritueel tekenen. Bekijk de video en teken vooral mee! Daarna kun je aan de slag met de opdracht.

Alleen voor cursisten

Les 4 - vorm van de tekening

In deze les vertel ik meer over de vorm waarin of waarop je kunt tekenen én heb ik een leuke tekenoefening voor je. Bekijk de video en teken vooral mee! Daarna kun je aan de slag met de opdracht.

Alleen voor cursisten

Bonus Les – samenvatting & extra tips

In deze video - wat het afsluitende webinar was van de oorspronkelijke challenge - kijk ik terug op de lessen en geef ik je nog een aantal tekentips mee.

Pen